Thursday, 9 May 2013

Review Blog KJ

Assalamualaikum. hai awak :)

Saya ada menang GA kinara kinatara. So as pemenang topup, saya kena review blog sponsor iaitu kj ^^


so nilah header blog kj ^^ simple kan ? meh terjah ! --> TEKAN.
bagi saya yang memang sukakan warna hijau ni, saya rasa blog kj memang menyejukkan mata. sebab pakai background warna hijau .

Saya rasa kj ni pun minat musik sebab kalau awq tengok kat bahagian page kt bawah header blog kj, ada page kord lagu n kord gitar.

Rasanya tak banyak nak komen2 blog orang ni hehe tu jelah . thanks kj sebab sponsor :)

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

1 comment:

kawan-kawan saya yang baik, terima kasih ^^