Sunday, 12 May 2013

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST

Assalamualaikum. hai awak :)
TAMAT : 20/5

Alhamdulillah bila saya tengok GA ni memang menarik tertarik nak join sebab hadiah memang bestlah. :131:  oh GA ni terbuka kepada kaum wanita Malaysia ^^ so siapa rasa dia kaum hawa tu mehla join. rugi tak join tau ;)
Sebelum tu saya nak cakap yang saya suka blog  Aina Rahman tu. sebab header dia simple and comel pastu warna pink.thihii saya pun minat pink  :10:
Tag :                        
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

4 comments:

  1. good luck dia.. klu dpt adiah.. kita share.. patah dua tauu.. hak2

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama jugak..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  3. Dari beauty contest yang sama :)

    http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  4. datang dari contest yang sama =)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

kawan-kawan saya yang baik, terima kasih ^^