Wednesday, 3 April 2013

Segmen URL Blog Paling Awesome by Blog Mrs Lulla

Assalamualaikum. hai awak :)


URL blog saya : http://awesomesr.blogspot.com/

Sebab url saya paling awesome, 
First --> dah nama url pun 'awesome' :D
Second --> melalui nama url blog saya je, orang boleh tahu isi kandungan blog saya ni memang awesome  ! Yelah inikan blog GA saya, GA yang adapun semuanya awesome dari para blogger yang awesome2  !  ^^,

so kalau ada sesiapa yang nak join GA tu, mehla datang blog saya :D kita join GA sama2 ^^ ececeh hee

TAMAT : 5/4

follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

2 comments:

  1. nice sila check !

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/04/senarai-update-blogger-best-segmen-url.html

    ReplyDelete
  2. Dari segment yang sama. ^^ Salam perkenalan.

    Jom join sini:

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/the-hidden-truth-korang-click-meoww-tu.html

    Thanks. ^^

    ReplyDelete

kawan-kawan saya yang baik, terima kasih ^^