Thursday, 11 April 2013

Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com

Assalamualaikum. hai awak :)
Kalau rajin klik sini--> TEKAN.
DSC_0434
saya nak sangat pergi korea . yelah orang minat tengok cite korea kan..hee tapi buat masa sekarang masih belum berpeluang. so melalui contest ni saya berharap sangat dapat satu ke *jadiklah hehe cenderahati dari Uzair Othman . Alang2 beliau pun baru balik dari seoul. SEOUL tuu..haa bestnya dh dapat pegi. Hope adalah tuah saya nak dapatkan t-shirt dari korea tuu. hee insyaAllah :)

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

4 comments:

  1. terima kasih kerana join ye :)

    ReplyDelete
  2. good luck =)
    sy pun join jgak

    http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

    ReplyDelete
  3. good luck
    dr GA yang sama

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

    ReplyDelete
  4. Dari GA yang sama. Goodluck tau ;)

    http://norvanida.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

    ReplyDelete

kawan-kawan saya yang baik, terima kasih ^^