Tuesday, 30 April 2013

segmen simple-simple by mohd zuhri

Assalamualaikum. hai awak :)


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

1st Baby Giveaway by KmliaHshm

Assalamualaikum. hai awak :)


Saya nak menang GA ni sebab saya rasa GA ni best and teringin nak salah satu hadiah sari hadiah2 yang ditawarkan tu. insyaAllah kalau ade rezki boleh tambah collection necklace ke keychain ke wow best tu ^^


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Monday, 29 April 2013

OHSEM Giveaway by Ayna

Assalamualaikum. hai awak :)


Di mana ada Quran di situ ada ilmu

Tag : awak dan awak

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

saya nak doodle free by lynn

Assalamualaikum. hai awak :)


Nak doodle yang comel ni :

Warna baju : Kelabu asap
Warna tudung : Soft green

link fb : http://www.facebook.com/shakirahRos

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic

Assalamualaikum. hai awak :)

Assalamualaikum w.b.t
Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini.
So besok pada pukul 12 Tengahari bertarikh 1 Mei 2013 akan TAMAT.
Segmen ini ditaja oleh Fizgraphic, EmasPutih, CikLyeen, Hakimie, Cimie, Alia dan Amirul.
Syarat-syaratnya :
Buat entry bertajuk :
Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic
Follow blog tersebut :
1. http://www.fizgraphic.com/
2. http://www.kisahemasputih.com/
3. http://www.hakimieinderaputra.blogspot.com/
4. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/
5. http://inspirasicimiependo.blogspot.com/
6. http://aliahmadpunyaanak.blogspot.com/
Like Fan Page
Follow Google +
Follow Twitter
WAJIB Copy paste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruanganhtml post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*


SIAP? Tinggalkan link entry di ruangan komen di bawah.
HADIAH :
Top Referal
RM10 x 4

Random
RM5 x 8
SELAMAT MENJOINKAN DIRI!
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Segmen Free HP Wallpaper Nametag #3 by Huda

Assalamualaikum. hai awak :)



Nama : Shakirah Rosli
No button badge : 2
Id follower : Shakirah Rosli

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAL IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Sunday, 28 April 2013

Segmen 1 : Exchange Link Sambil Menang Topup

Assalamualaikum. hai awak :)
saya pengguna celcom ^^
Tag : 1
sila klik hamster comel ni eh. beritahu nanti saya klik balik :)
    
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --NAHWAl IMTIYAZ
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Mini Segmen by DiyanaHani

Assalamualaikum. hai awak :)

TAMAT : 30/4

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Saturday, 27 April 2013

Simple Giveaway & Contest by MSH Productions

Assalamualaikum. hai awak :)


tag : 1 2 3

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Friday, 26 April 2013

Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

As-Salam
Hari ni nak buat segmen sabtu part #4
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula
27 April 2013 jam 11.59 PM - 29 April 2013 / 11:59 PM
( 2 hari sahaja )
Syarat :
1. Follow blog  :
http://www.kisahemasputih.com/
http://www.neskopi.com/
http://inspirasicimiependo.blogspot.com/
2. Like fan page :
 3. Follow G+ kat bawah ni
3. PALING WAJIB copypaste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*
Dah siap? Tinggalkan entry segmen anda di ruangan komen.
Hadiah :

Top Referral
Topup RM10
Random
Topup RM5 x 9
Topup RM3 x 1
Selamat menjoinkan diri dalam Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4 !!

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Segmen Pilih Hadiah by Nana

Assalamualaikum. hai awak :)


hadiah pilihan ^^
1  Topup RM5
2  Tomatox Magix White

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Mini Segmen by Nurirwane

Assalamualaikum. hai awak :)


Tag : 1 2 3

TARIKH TAMAT: 4 May 2013

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Thursday, 25 April 2013

Segmen: Jom Klik Link Iklan

Assalamualaikum. hai awak :)
saya pengguna celcom ^^
Link iklan saya ^^
1   2   3   4
Tarikh Tamat:
Jumaat, 26 April 2013 5.00ptg
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Tuesday, 23 April 2013

#SEGMEN SEKEJAP BY AMIRAH AZMAN

Assalamualaikum. hai awak :)

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2

Assalamualaikum. hai awak :)


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Segmen Free Button Badge Nametag #2 by Huda

Assalamualaikum. hai awak :)


nama : ShakirahRosli
no button badge : 3
id follower : Shakirah Rosli

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Monday, 22 April 2013

April-May Giveaway By Nabila Medan

Assalamualaikum. hai awak :)
Kalau rajin TEKAN.


TAG :  Ain


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Mudah Giveaway By Iezwa Razk

Assalamualaikum. hai awak :)
Kalau rajin TEKAN.



Tarikh tamat :- 30 April 2013 (Akan berubah mengikut keadaan)
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Sunday, 21 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Assalamualaikum. hai awak :)
Kalau rajin klik sini--> TEKAN.


Tarikh tutup : 25/04/2013

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Thursday, 18 April 2013

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani

Assalamualaikum. hai awak :)

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani
Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan  silaturrahim sesama  blogger.Bak kata pepatah “ yang jauh,didekat-dekatkan, dan yang dekat,dirapat-rapatkan”.
Segmen ini diadakan selama seminggu,bermula pada 12/4/2013 sehingga 11.59 malam 19/4/2013.
Syarat yang perlu dipatuhi:
1)Mempunyai blog.
2)Follow blog ini dan like page blog ini.(kat sidebar)
3)Follow dan like sponsor.
4)Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5)Letakkan URL entri di ruangan komen.

Sponsor:

Blog
Vanida/Ismah/Aimi
Page:

Copy Coding ini:

Hadiah yang bakal dimenangi:
Peplum(1),Keychain.(3),Pashmina.(1),Kerongsang.(1),Review blog.(5),Topup RM5(2),Header(1),Cursor(1)
Pemenang akan dipilih melalui top referral dan cabutan
bertuah
oleh saya sendiri.
Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani di jayakan oleh DiyanaHani,The Rossele,Ismah, Vanida,dan Aimi
Segmen copy paste ini inspired by Kak Mia Liana.
Diharap semua blogger sudi merajinkan diri menyertai segmen
ini.
Jangan lupa blogwalking untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan.
Apa tunggu lagi..Klik banner dan Join!
p/s: Kalau tak boleh klik banner.Klik kat ayat bawah banner tu k.

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Short Segmen: Like and Win! Part 2

Assalamualaikum. hai awak :)

Segmen tamat pada: 21 April 2013

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

Assalamualaikum. hai awak :)

TAMAT : 20/4
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Friday, 12 April 2013

Giveaway segan silu by Kinara Kinatara

Assalamualaikum. hai awak :)

 

Kina meletakkan nama giveaway ini sebagai "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"
adalah kerana kina rasa malu malu kucing untuk membuat giveaway ini. hehe kk kina comellah ^^

Tag : Zurain

Giveaway segan silu by kinara kinatara di taja oleh 
Afie Qaisarah,Baju Muslimah Awanazstyle,EyQin AsyiQin,Qaseh FarraBlogspot, SyieraShiera, Heirizalieyana,YanaMissNick Collection,De' Wanie Scarf and Shawls,Ain Al-Khawlani,Tudung Bawal Trendy (Marsya Scarf),Sanvirus Owl,kak deqla,kak sue-rya,kak nurul.mama alya boutique, karukordjagaus, kak ayu,tudung 4u,Aimi Munirah,Shuhada Shah,Cyda Yusof.

TAMAT pada 26 april 2013

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Thursday, 11 April 2013

First Giveaway by sis Zeera

Assalamualaikum. hai awak :)


TAMAT : 12/4

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Simple Giveaway By A& A

Assalamualaikum. hai awak :)


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

GA Malam Jumaat #1 by PrinceKayL

Assalamualaikum. hai awak :)


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com

Assalamualaikum. hai awak :)
Kalau rajin klik sini--> TEKAN.
DSC_0434
saya nak sangat pergi korea . yelah orang minat tengok cite korea kan..hee tapi buat masa sekarang masih belum berpeluang. so melalui contest ni saya berharap sangat dapat satu ke *jadiklah hehe cenderahati dari Uzair Othman . Alang2 beliau pun baru balik dari seoul. SEOUL tuu..haa bestnya dh dapat pegi. Hope adalah tuah saya nak dapatkan t-shirt dari korea tuu. hee insyaAllah :)

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

1st Anniversary Domain www.khairilmazri.com Giveaway

Assalamualaikum. hai awak :)


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Segmen: 1000 Followers!

Assalamualaikum. hai awak :)


Tarikh Tamat: 20 April 2013
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Small Giveaway #3 by Ninaa

Assalamualaikum. hai awak :)
Kalau rajin tekan sini --> TEKAN


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Wednesday, 10 April 2013

BIG Giveaway : Idola Saya by Nurul

Assalamualaikum. hai awak :)
Kalau rajin klik sini--> TEKAN.


Tag : 1  2  3  4
My Idol is >>Syeikh Ahmad Yassin :)

Beliau bergerak aktif memperjuangkan islam sebagai guru bahasa Arab dan juga khatib di masjid Gaza. Selain daripada dua tugas utama tersebut, Semenanjung Gaza juga telah menyaksikan jasa Ahmad Yassin sebagai pekerja kebajikan dan juga pendakwah yang gigih mendidik anak2 remaja dan para pemuda dengan didikan islam.


Beliau pemimpin agama bagi gerakan HAMAS yang semakin mendapat tempat di hati rakyat Palestin dan juga semakin digeruni oleh rejim Zionis.

Pada subuh 22 / 3 / 2004, mereka  menyerang Syeikh Ahmad Yassin ketika beliau dalam perjalanan pulang dari mesjid setelah selesai solat subuh secara berjemaah. Tiga buah roket telah dilancarkan ke atas Syeikh yang lumpuh itu telah berjaya mengorbankan diri Ahmad Yassin dan empat yang lain termasuk anaknya. Beliau gugur syahid. AllahuAkbar ! Beliau sangat hebat dan menjadi ikon muda-mudi muslim. patutnyalah bukan artis2 jek.




ok dah. sori terpanjang sikit. *ntah2 ada org yg lagi pnjg x? 
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Big Giveaway by Mohd Zuhri

Assalamualaikum. hai awak :)


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Mini - Mini Giveaway By NabilaMedan

Assalamualaikum. hai awak :)


TAMAT : tak tahu. hee

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

Assalamualaikum. hai awak :)
tarikh GA:
08.04.2013 - 14.04.2013 (jam 2400)
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

yaya craft giveaway

Assalamualaikum. hai awak :)


tarikh tamat 30 / 4 / 2013

tag : akak.
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

#2 Topup GA by NAJAH

Assalamualaikum. hai awak :)



saya guna celcom :)
GA brlangsung hingga 28 APRIL 2013 

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Giveaway by DI #2

Assalamualaikum. hai awak :)


TAMAT : 30/4

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Tuesday, 9 April 2013

Mega Topup Giveaway

Assalamualaikum. hai awak :)
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Giveaway BFF FOREVER

Assalamualaikum. hai awak :)
GA by DJH ni guna coding ^^
Alhamdulilah.. Seperti dijanjikan, hari ini angah akan umumkan bahawa angah akan mengadakan 1Giveaway yang diberi nama Giveaway BFF FOREVER.  Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang 2 minggu iaitu dari tarikh hari ini (8 April 2013) dan akan tamat pada 21 April 2013. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk GIVEAWAY kali ini.




Syarat-Syarat Menyertai Giveaway BFF FOREVER ialah:
  1. FOLLOW Blog penganjur SEDINGINSALJU & DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk Giveaway BFF FOREVER.
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  6. TOP REFFERAL juga dicari!!
    BLOG PENGANJUR | DJH | SEDINGINSALJU |
    BLOG SPONSOR | FIQA | RIEYA | ONE | AKMA | ERNY | SHAKIRAH | FIK |
    LIKE FANPAGE SPONSOR |
    KLIK SINI untuk lihat HADIAH

    Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
    Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

    Segmen Suka-suki

    Assalamualaikum. hai awak :)


    TARIKH TAMAT 27/04/2013.

    Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
    Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

    fast is cepat segmen 1.0

    Assalamualaikum. hai awak :)


    " fast is cepat segmen 1.0"
    berlansung selama dua hari 
    9-11 april 2013
    jam 12 am 

    teaser untuk mini GA dysha nanti.

    syarat-syarat

    • tepek banner  ini entry anda dan backlink ke entry ini.
    • tajuk entry "fast is cepat segmen 1.0"
    • follow blog dysha
    • letak link blog dysha dalam bloglist anda [supaya anda alert dengan pengumuman dan tak ada yang kecewa lambat tuntut hadiah)
    • like FB page 
    • klik sini sini dan sini  

    hadiah dan pemilihan pemenang.
    • cash Rm10 = 1 pemenang [ top referrel ]
    • 1 notebook ecogreen = 1 pemenang [random ]
    • 2 button badge =2 pemenang [random ]
    • 5 sticker = 5 pemenang [random ]
    • 2 bamboo bookmark = 2 pemenang  [random]

    total 11 pemenang

    cantik tarikh tamat .tarikh keramat istimewa untuk saya hehek

    Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
    Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

    Monday, 8 April 2013

    Bubbly & Associates Giveaway

    Assalamualaikum. hai awak :)
    ok segmen dh ramai yg invite. so joined ! :)
    SYARAT2 PENYERTAAN
    1) Follow Blog Farah's Bubblynotes
    2) Follow Blog Sponsors:
    BUDAK KAMPUNG | IHA ZALIZA | SURIA AMANDA |
    MEETMISSZA | FIQA NSZ | TIMI ZERO |
    BLOG KERANA ANA AHMAD | BLOG PALY |
    NATASYA PINK | SENEORITA BAHARIN | KAMI | INA SAZALI |
    MUJA | CELOTEH CIK YAYA | ARIF STORY | DYSHA SHAHIR |
    AFIE QAISARAH | CIK KUMBANG | KISAH NICK | CERITA MAYA PERSADA |
    ALL ABOUT LOVE | ADAM FAIZ | PAK CIK LIE | KISAH SI DAIRY |
    ANIS SURYANIE | AINI ZAKARIA | ZIRA AZIZ | ZARINA HEENEY |
    | ISTIKHARAH CINTA | BABY POSE |
    3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:
    (WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)
    4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
    Bubbly & Associates Giveaway
    5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "
    Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana
    6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...
    7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI
    8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...
    Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI

    TAG : 

    Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
    Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)