Wednesday, 6 March 2013

WELCOME ^^


Assalamualaikum. hai awak :)

Saya rasa cam menyemak jelah banyak2 GA kat main blog saya. so tertubuhla blog yang sangat simple ni. hehe mungkin saya je kot yang rasa camtu?
Tapi tak tahulah blog ni mampu bertahan lama ke tak. Yelah masa saya baru bukak blog ni, saya masih penganggur terhormat lepasan SPM . peaceee ! ^^v

Alhamdulillah result Spm dah dalam tangan. syukur :) nak tahu result saya ? tengok SINI ok :)
Lepas ni dah start lah sibuksibuk sambung study kan..insyaAllah doakan eh?

First u yang saya idam2kan 

JUST joradan. apa tu? JORDAN UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY ^^
ni je lah satu2 nya universiti oversea saya. eh eh haha terlebih. 

Second.
Semua dalam negara :)
  1. UM
  2. USM
  3. UPM
  4. UIA
and others. Kalau tak dapat yang no 4 pun, yang no 1 jadiklah. :D Btw, makin tinggi pilihan saya, makin susah la syarat2nya untuk masuk ye hehe . Maksudnya UM and USM paling susah.susah. agak susah la insyaAllah..Biasalah kan..kena banyak2lah berdoa insyaAllah .
Kebetulan sekali semua IPTA pilihan saya termasuk dalam rank Top10 Malaysia ^^

Ranking Universiti terbaik di Malaysia :
1 Universiti Teknologi Malaysia
2 Universiti Malaya
3 Universiti Putra Malaysia
4 Universiti Sains Malaysia
5 Universiti Teknologi MARA Shah Alam
6 Universiti Kebangsaan Malaysia
7 Multimedia University
8. Universiti Islam Antarabangsa Malaysia
9 Universiti Utara Malaysia
10 Universiti Malaysia Sabah


yang lain2 boleh sini > sumber : https://www.facebook.com/AllyIskandarMardzi/posts/10151398025704833

Semoga awak semua yang singgah sini berjaya dunia akhirat.  :)
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

No comments:

Post a Comment

kawan-kawan saya yang baik, terima kasih ^^