Tuesday, 12 March 2013

Rezki GA

Assalamualaikum. hai awak :)

Alhamdulillah setakat saya baru menjinakkan diri join mana2 GiveAway ni, 
saya dah menang hadiah dari 5 GA. ^^


1--MINI GA by FD > Button Badge DOMO 
2--MKM 2nd GA >RM 15 discount.
3--Gempak GA by Nazlyzan Craft > Belian 3-5 barang + Keychain
4--Topup GA #2 > Topup RM3
5--First Simple GA by Nazarah > Review blog.
6--GA by I&A > 4x Keychain by Izzati
Alhamdulillah satu hadiah yang paling saya nak dah pun saya dapat baru lagi :)
Tahu apa yang saya nak sgt tu? TOPUP. hehe sebab major GA mesti ada topup kan?
oklah dapat topup celcom RM3 Alhamdulillah..

Hadiah yang dapat biasabiasa je. tapi oklah kan? SYUKUR sangat.
Lagi yang saya nakkkk sangat--LOMO CAMERA ^^
tapi tak banyak sangat GA yang tawarkan hadiah ni.. yelah, kalau harganya macam harga keychain je tak pe lah kan.. Kalau ada rezki insyaAllah ^^v
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

No comments:

Post a Comment

kawan-kawan saya yang baik, terima kasih ^^