Tuesday, 26 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum. hai awak :)


Menariklah GA ni ^^ banyak penaja tau ! tengok nihaa >> SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

Tag : Aina , Izzati, Alani.

valid until 31hb Mac 2013.

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Hope menanglah :)
 
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

6 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  4. salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
    btw, follow u...

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete

kawan-kawan saya yang baik, terima kasih ^^