Friday, 29 March 2013

Mini GiveAway by ainamansor.com


Bismillahirahmanirrahim...
Assalamualaikum. hai awak :)


 photo bannerGA-2_zpsa0ed0dc9.gif
klik2 banner gempak atas ni untuk join  !


Langkah mudah untuk join:

1. Klik link 1 dan 2, tunggu sampai habis loading! Kalau tipu, tak berkat oooo :p

2. Follow Aina Mansor, Sheila Salim, Normi Nieza, Farah Waheeda, Budak Vanila dan Adam Faiz

3. Add to G+ Circles +Aina Mansor dan +Farah Waheda Wahid

4. Like page 

5. Buat entri bertajuk Mini GiveAway by ainamansor.com

6. Copy coding yang disediakan dan pastekan ke dalam entri

7. Tinggalkan URL entri dalam ruangan komen ini SAHAJA!

Terpulang untuk tag blogger lain ataupun tak :)

Senarai hadiah:
Top referral
URL blog akan diblast kepada 10,000 cbox menggunakan software Referrer X
Kelebihan : UV akan meningkat dan follower akan bertambah

Random.org
Blog review x 5 - Farah Waheeda
Topup RM5 x 2 - Normi Nieza
Blog review - Budak Vanila
Topup RM 10 x 1 - Sheila Salim
Blog review x 3 - Sheila Salim
Banner blog x 2 - Adam Faiz
Tapak iklan x 2 - Adam Faiz

29/3/2013 - 29/4/2013

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

The 2nd Happy Giveaway by Nana & Riiri

Assalamualaikum. hai awak :)


Saya nak menang sangat GA ni, sebab saya suka semua hadiah2 yang Nana n Riri tawarkan :D
Hope menanglah rantai ke, bantal ke, edit blog ke otr ape2lah kan..hehe kalau ada rezki insyaAllah ^^

Tag :  1  2

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Fantastic Challenge Giveaway by Rochelle

Assalamualaikum. hai awak :)


valid until 150 orang join :)
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Simple Giveaways by Sandra & Filzah

Assalamualaikum. hai awak :)
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Simple Giveaway by YayaHatsumi

Assalamualaikum. hai awak :)


Tarikh tamat akan diberitahu kemudian.
 jomlah join  !

Hadiah untuk dimenangi :
1x Tudung bawal printed
2x Brooch reben
1x Mini travel bag -gambar *new
5x Handmade bookmarks (2 each) -gambar
2x Cursor nama
15x Topup RM5 *new
1x Topup RM10
1x Doodle
5x Bloglist sebulan
11x Header
6x Review


Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Thursday, 28 March 2013

Mini Giveaway #2 Iezwa Razk.

Assalamualaikum. hai awak :)

ok jom join  lagi  ! ^^

Tarikh tamat : 6 April 2013 (akan berubah mengikut keadaan)
Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Wednesday, 27 March 2013

First Giveaway By Anis

Assalamualaikum. hai awak :)






FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03.2013 hingga 24.04.2013 . 

Para sponsor :


Aimi Rahim | Eyna | Fifi | Syahira | Kak Ain | CikGadis | Izzati | Precious Cla | Aien | Ismah |  Anaziah Online Boutique Anaziah Baby & Kidswear  | BK



Hadiah :


Mousepad ( Design sendiri ) Mug ( Design sendiri ) | Jubin hiasan  ( Design sendiri ) | T-Shirt Running man Saiz L | Header | Bookmark + Topup RM5 | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM3 |    2 Felt Bookmark + 2 Vector | Topup Celcom/Maxis RM5 | Topup RM10 | Novel | Brooch Ribbon | 1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutiqe | 1 Headband dari Anaziah Baby & Kidswear .



Apalagi , Jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni . Support Blogger :)

Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com

Assalamualaikum. hai awak :)
Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com
NAILI SHOPPE : Kedai Online Termurah Di Pasaran
Naili Shoppe merupakan pemborong, pengedar dan penjual pelbagai produk kecantikan, kesihatan, tudung (bawal, labuh, ratu), stoking buluh, shawls serta pelbagai jenis aksesori bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.
Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Naili Shoppe ini ialah D’Herbs, Anugerah, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Nurbeautyline, Fellina, Megah Perawan, CocoaCollagen, Avail, Pamoga - Vida Beauty, Beauty Umairah, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Hijrah, Smartherbs, Pompure, D’Qistee, Produk Sunnah, Jerslin, Jamu Ratu Dara dan banyak lagi.
PEMBELIAN SECARA ONLINE AMAT DIALU-ALUKAN
Untuk keterangan lanjut sila hubungi :-
Puan Naili : 013-3913 349
Blog : www.naili-shoppe.com
Emel  : nailishoppe@gmail.com
Alamat Premis :
Naili Shoppe
T00-UF2, Blok C
Pangsapuri Putra Damai
Jalan P11E Presint 11
Putrajaya
Business Hours :
Isnin – Jumaat ( 10 pagi – 9 malam )
Sabtu – Ahad ( 10 pagi – 8 malam )
Syarat Penyertaan Giveaway
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Like Fanpage NailiShoppe dan Add To Circle Google+ Naili S
  3. Like Fanpage Keledek Pedas dan Add To Circle Google+ Dennis Zill
  4. Buat entri bertajuk Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
  7. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  8. Giveaway ini akan berlangsung dari 12.01 pagi 23/3/2013 sehingga 11.59 malam 7/4/2013
  9. Hadiah Giveaway - Wang Tunai Berjumlah RM 200.00
    • Pertama : RM 40 X 1 orang
    • Kedua : RM 30 X 2 orang
    • Ketiga : RM 20 X 2 orang
    • Keempat : RM 10 X 6 orang
    • Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh Naili Shoppe dan Mykeledek dengan kerjasama Mialiana.com


      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      First Giveaway By Hard

      Assalamualaikum. hai awak :)
      Tag : 1

      TAMAT : 26/4
      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      5th Anniversary Mini GA

      Assalamualaikum. hai awak :)


      Pengunguman pemenang GA ni insyaAllah keluar pada 03/04/2012
      Tiga orang pemenang bertuah dan dua orang pemenang saguhati je yang dicari.
      haah takpe2 disebabkan hadiah2 yang ditawarkan tu saya suka ^^, so takpelah tak rugi saya join  :D


      Hadiah yang bakal dimenangi :

      Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
      Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
      Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang
      3 pemenang saguhati : Kerongsang x 3 orang pemenang

      nak cardigan ^^ cehh cam boleh pilih je. jom join !
      Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Segmen Topup By Afiqah Adzan

      Assalamualaikum. hai awak :)


      Tag : 1 2

      valid until : 30 Mac 2013 tepat jam 12 malam


      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      #1 GIVEAWAY by ARA CRAFT

      Assalamualaikum. hai awak :)


      berakhir pada 23 April 

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Tuesday, 26 March 2013

      Sweet Giveaway By Putry Mirah

      Assalamualaikum. hai awak :)
      my muka buku : https://www.facebook.com/shakirahRos

      Tag : 1   2

      So jomla join ^^ Hope adalah rezki utnuk GA putry mirah ni :)

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

      Assalamualaikum. hai awak :)

      Daku Amat Menyintai Mu

       tag : 1  2  3  4  5
      syarat2 penyertaan :
      1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.  
      2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
      3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
      4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 
      MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
      5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
      6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
      7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
      8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.

      Ni lah hadiahnya,
      Daku Amat Menyintai Mu
       ok, jom join  !

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

      Assalamualaikum. hai awak :)


      Menariklah GA ni ^^ banyak penaja tau ! tengok nihaa >> SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

      Tag : Aina , Izzati, Alani.

      valid until 31hb Mac 2013.

      Satu Giveaway, 30 Penaja, 
      58 Hadiah, Hope menanglah :)
       
      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Mira's Mini Giveaway

      Assalamualaikum. hai awak :)

      TAMAT : 30/4
      syarat yang mudah ^^ so harap2 menanglah saya Amigurumi Dolls tu :)
      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Segmen Jom Klik Iklan BLOGGERS

      Assalamualaikum. hai awak :)


      so sudi2 la klik saya punya iklan. jujur saya cakap, kalau saya blogwalking, saya akan wajibkan diri saya tekan mana2 iklan sekurang-kurangnya satu iklan nuff, says atau churp2. hehe Tak kesahla kalau korang x nak tekan iklan saya ^^v

      so sini sini   !
      v
      v
      http://bit.ly/15Ka4NK
      http://bit.ly/15KaxiP
      http://bit.ly/15KazXT
      http://bit.ly/WnZqrT
      http://bit.ly/YPyyRx

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Segmen : Tingkatkan Earnings Bersama Mira

      Assalamualaikum. hai awak :)

       Kucing alalahh comel..
       yang awak perlu tahu. ? jom terjah  !


      Tag : Husna, Byha, Ismah.

      Link Iklan : (silalah klik ^^ beritahu saya, then saya klik balik iklan awak ok? :)
      >>  1    2    3    4  <<

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Sunday, 24 March 2013

      MOUSTACHE GIVEAWAY by sweeties's handmade

      Assalamualaikum. hai awak :)
      saya suka banner ni, comel sangat  :)

      Tag : Sakinah, Izzati, Aina
      Tamat tempoh : 31 Mac
      Saya suka hadiah2 yang disediakan semuanya 'moustache'. so apa tunggu lagi? Jomla menjoinkan diri dalan GA yang menarik ni :)
      tekan banner yang sangat cool tu or tekan SINI untuk join ^^
      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Saturday, 23 March 2013

      Give-Away Pertama By Diary Oren

      Assalamualaikum. hai awak :)


      DONE JOINED ^^ masih ramai lagi yang belum join. jom2 ! klik SINI untuk join ^^.

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Exclusive Giveaway by FD & Aziera

      Assalamualaikum. hai awak :)


      tag : Zurain, Izzati

      So yang ditag mesti join ! and awq semua :) jomla join sebab hadiah memang menarik and banyak  (!) :)
      harap2 boleh menangla insyaAllah ^^

      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Mini Giveaway Aisyah Humaira

      Assalamualaikum. hai awak :)


      Giveaway berlangsung sehingga 31/3/13

      jom2 ! kita join ramai2 ! hadiah menarik tau ! :)

      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Free Giveaway by Yana

      Assalamualaikum. hai awak :)
      ok dah join ! :)
      berakhir pada 25/3/2013
      so jomla join  !
      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Giveaway By Santai Leeza Sarawak

      Assalamualaikum. hai awak :)

      TAMAT pada 28 MAC 2013, 11.59 malam
      so nak menang hadiah? Tak payah tunggu, meh2 kita join ramai2 ok :)
      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Wednesday, 20 March 2013

      GEMPAK GIVEAWAY BY AFIE

      Assalamualaikum. hai awak :)




      Hadiah-hadiah untuk peserta
      Buttong Badge x5 | Felt hp case x2 | Keychain Felt Craft x7 | Bookmark x1 (mungkin akan ditambah kak shida) | Soft Toy x1 | Pakaian wanita x1 | Tony Moly x1 | J&J Losyen x1 | Elianto BB Cream x1 | Brooch Ribbon x5 | Dress x2 | Inner Neck x2 | Keronsang x2 | Blouse x1 | Blouse peplum tribal x1 | Topup rm10 x2 | Topup rm5 x12 | Miniture Pesawat x2 | Gelang x2

      Due Date bakal ditentukan nanti *mengikut naluri Afie.. Kih3..

      Pemenang dipilih dari :
      1. Top referrel dapat 2 hadiah
      2. Cabutan Tangan

      My muka buku : https://www.facebook.com/shakirahRos
      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      GIVEAWAY : Gempak Bersama Nazlyizan

      Assalamualaikum. hai awak :)

      Tag : Zurain, Husna, Sakinah
      huh hampir tamat je saya join GA ni. sbb bru jumpalah hehe

      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      BIRTHDAY SADA:GIVEAWAY

      Assalamualaikum. hai awak :)
      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Tuesday, 19 March 2013

      #2 - WEEKLY GA BY SHARINA

      Assalamualaikum. hai awak :)

      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Monday, 18 March 2013

      Giveaway by Glamoure Closet

      Assalamualaikum. hai awak :)


      jom join ! ^^
      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      My First Giveaway by AR

      Assalamualaikum. hai awak :)
      Tag :  
      follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Sunday, 17 March 2013

      Topup Giveaway By Zahirah - Leuniysa

      Assalamualaikum. hai awak :)
      Tag : byha, sakinah, atiqah
      due date : 30/3/13. ok sgt sempat, jom join ^^
      nak topup !
       
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      MINI GIVEAWAY

      Assalamualaikum. hai awak :)


      done ! :)
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Friday, 15 March 2013

      Topup Giveaway #2

      Assalamualaikum. hai awak :)
      Antara hadiah yang saya nak sangat bila join GA adalah topup. so korang tengok GA ni? haha harap2 menanglah kan insyaAllah :)
       Tag : Sakinah, Sholihah
      valid : 30/3
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      My First Giveaway By dhia-manja

      Assalamualaikum. hai awak :)


      serious simple sangat syatnya. so apa lagi join la jom ! ^^
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      first giveaway by heirizalieyana

      Assalamualaikum. hai awak :)



      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Handpainted GA

      Assalamualaikum. hai awak :)


      tag : nabiha, atiqah
       
       nampak tak kasut kat gambar tu? hadiah best tau ! saya nak. 
      so jom join ^^

      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Tuesday, 12 March 2013

      Rezki GA

      Assalamualaikum. hai awak :)

      Alhamdulillah setakat saya baru menjinakkan diri join mana2 GiveAway ni, 
      saya dah menang hadiah dari 5 GA. ^^


      1--MINI GA by FD > Button Badge DOMO 
      2--MKM 2nd GA >RM 15 discount.
      3--Gempak GA by Nazlyzan Craft > Belian 3-5 barang + Keychain
      4--Topup GA #2 > Topup RM3
      5--First Simple GA by Nazarah > Review blog.
      6--GA by I&A > 4x Keychain by Izzati
      Alhamdulillah satu hadiah yang paling saya nak dah pun saya dapat baru lagi :)
      Tahu apa yang saya nak sgt tu? TOPUP. hehe sebab major GA mesti ada topup kan?
      oklah dapat topup celcom RM3 Alhamdulillah..

      Hadiah yang dapat biasabiasa je. tapi oklah kan? SYUKUR sangat.
      Lagi yang saya nakkkk sangat--LOMO CAMERA ^^
      tapi tak banyak sangat GA yang tawarkan hadiah ni.. yelah, kalau harganya macam harga keychain je tak pe lah kan.. Kalau ada rezki insyaAllah ^^v
      Jom melawat dan follow saya sini ^^ --http://caeshashi.blogspot.com
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)

      Wednesday, 6 March 2013

      WELCOME ^^


      Assalamualaikum. hai awak :)

      Saya rasa cam menyemak jelah banyak2 GA kat main blog saya. so tertubuhla blog yang sangat simple ni. hehe mungkin saya je kot yang rasa camtu?
      Tapi tak tahulah blog ni mampu bertahan lama ke tak. Yelah masa saya baru bukak blog ni, saya masih penganggur terhormat lepasan SPM . peaceee ! ^^v

      Alhamdulillah result Spm dah dalam tangan. syukur :) nak tahu result saya ? tengok SINI ok :)
      Lepas ni dah start lah sibuksibuk sambung study kan..insyaAllah doakan eh?

      First u yang saya idam2kan 

      JUST joradan. apa tu? JORDAN UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY ^^
      ni je lah satu2 nya universiti oversea saya. eh eh haha terlebih. 

      Second.
      Semua dalam negara :)
      1. UM
      2. USM
      3. UPM
      4. UIA
      and others. Kalau tak dapat yang no 4 pun, yang no 1 jadiklah. :D Btw, makin tinggi pilihan saya, makin susah la syarat2nya untuk masuk ye hehe . Maksudnya UM and USM paling susah.susah. agak susah la insyaAllah..Biasalah kan..kena banyak2lah berdoa insyaAllah .
      Kebetulan sekali semua IPTA pilihan saya termasuk dalam rank Top10 Malaysia ^^

      Ranking Universiti terbaik di Malaysia :
      1 Universiti Teknologi Malaysia
      2 Universiti Malaya
      3 Universiti Putra Malaysia
      4 Universiti Sains Malaysia
      5 Universiti Teknologi MARA Shah Alam
      6 Universiti Kebangsaan Malaysia
      7 Multimedia University
      8. Universiti Islam Antarabangsa Malaysia
      9 Universiti Utara Malaysia
      10 Universiti Malaysia Sabah


      yang lain2 boleh sini > sumber : https://www.facebook.com/AllyIskandarMardzi/posts/10151398025704833

      Semoga awak semua yang singgah sini berjaya dunia akhirat.  :)
      Big thanks. Alfun syukran Kamsa Hamnida. Kbai (!)